Image Image Image Image Image

Nosaltres

Nosaltres


TC-Interiors és una empresa que en l’any 2013 compleix 40 anys d’experiència en el sector de la construcció. Fundada l’any 1973 per Roberto González, s’ha dedicat durant 20 anys a la distribució de material per a la construcció. Ceràmica i ciments principalment.

En una segona etapa, des de 1992, s’ha dedicat a l’execució de projectes de reforma, especialment de cuines y banys. L’any 2001, TC-Interiors comença a importar cuines italianes, per el seu millor acabat, qualitat i disseny.

Actualment, TC-Interiors incorpora un sòlid equip tècnic, dedicat a la rehabilitació íntegra d’habitatges i comerços. Aquest equip esta dirigit per Víctor González, arquitecte, i, Carme Martí, interiorista, i, està format per interioristes com Naiara Pardo, i, arquitectes i col•laboradors externs, com l’arquitecte i professor especialista en il•luminació, Pablo Martínez Díez, o els artistes Bianca i Daniel Orquín.

TC-Interiors disposa d’una botiga oberta al públic, amb mobiliari i multitud de materials i accessoris per a tot tipus de projectes.

about_40_cat_

Estudi / Botiga

  • “Darrere d’una bona obra s’hi troba un bon disseny”

    Per a TC-Interiors el projecte és la peça clau de la nostra feina i l’element principal per recollir les necessitats del client. És un procés d’elaboració i diàleg, on el client disposa del seu espai per a compartir les seves idees, inquietuds, i necessitats. Entenem el projecte com a un procés de múltiples aproximacions on, depenen de la tipologia o complexitat, elaborem diversos documents, únics, per a explorar les idees en major profunditat.

    El nostre equip està sempre present en els esdeveniments internacionals de Milà o París amb la finalitat de poder oferir als nostres clients les idees de major tendència i els materials mes innovadors. El nostre equip pot solucionar des dels projectes mes exigents, fins als de pressupost mes limitat. A la nostra botiga el client podrà trobar tots els mobles i materials que es destinaran per la seva obra, tenim una extensa varietat i exposició.

  • “Un espai per a la inspiració”

    La nostra botiga, oberta al públic, és un lloc on poder trobar materials i acabats que no trobaran enlloc. Disposem de parquet de gran format, tan de natural com de sintètic, ceràmica amb acabats metàl•lics o naturals, la tan coneguda rajola tipus metro (“vintage”), mosaic hidràulic, ceràmica manual, aixetes modernes i clàssiques, motllures modernistes, taules, cadires i accessoris, etc.

    També disposem d’una exposició de cuines i banys. Tots els productes han estat curosament seleccionats per al nostre equip i compleixen el requisit de qualitat al millor preu.