Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Menu
Més Info
Read More
VESSELS CUINA</br><font color= Rambla Catalunya – Gran Via" title="VESSELS CUINA
Rambla Catalunya – Gran Via" class="scale-with-grid"/>
cocinas de diseño VESSELS CUINA</br><font color= Rambla Catalunya – Gran Via" title="VESSELS CUINA
Rambla Catalunya – Gran Via" class="scale-with-grid"/>
cocinas de diseño cocinas de diseño cocinas de diseño cocinas de diseño

VESSELS CUINA
Rambla Catalunya – Gran Via

Projecte

Cuina oberta en illa i península.

Dins la zona pública d’aquest habitatge i com a peça central, seleccionem una cuina italiana d’alta qualitat de la nostra col.lecció, rematada mitjançant grans peces de Silestone negre mat, com a superfícies de treball. La cuina està formada, principalment, per una gran península dedicada a la cocció i el rentat d’aliments, recolzada per un ampli refrigerador aïllat; seguidament, una gran illa proporciona una zona de presentació o bufet, a la vegada que aporta més emmagatzematge i ajuda a integrar la cuina a la sala.


Llegir més…

Equipada amb un potent extractor de filtre de carboni, última tecnologia, reté el greix i les olors sense necessitat de evacuar a l’exterior. Aquesta cuina està equipada amb tots els electrodomèstics integrats, mes grans i ergonòmics calaixos i superfície resistent. L’illa, ala seu torn, serveix de barra per a servir-hi àpats o bufet. El sistema de refrigerador, congelador i vinoteca de tres portes De Dietrich, perfectament integrat en la cuina proporciona una nota de elegant exclusivitat.

El sistema d’il•luminació de l’apartament pren una forma específica i determinada per a respondre a l’ús de la cuina quan intersecciona amb ella. Aportant així una capacitat de generar el perfecte confort en el moment de cuinar, a la vegada que poder proporcionar una il.luminació atmosfèrica per al moment del bufet.


més sobre aquest projecte

interior design

Apartament


TC-Interiors

Bany


TC-Interiors

Il.luminació


TC-Interiors

Procés

Extres

 • IIDA 2012 Global Excellence Awards

  GEA2012_logo_landingpage
  Aquesta obra ha estat premiada amb una ”Honorable Mention” en els Global Excellence Awards 2012 per la IIDA, International Interior Design Association, Chicago.

  Aquest certamen internacional atorga, anualment, el reconeixement a les millors obres de interiorisme del mon en deu categories.

  El reconeixement d’aquesta obra correspon a la categoria de Residències, essent aquesta reconeguda com una de les tres millors de 2012.

  El jurat ha destacat la potent atmosfera creativa i innovadora de la obra.


  El jurat ha estat format per:

  Nada Andric,
  Directora associada de Skidmore, Owings & Merrill LLP (SOM)

  Lewis Goetz, FIIDA, FAIA
  Principal i Vice-president de Leo A Daly

  Patrick McEneany
  Director Associat de Creative Consulting, BMW Group DesignworksUSA

  Larry Traxler
  Vice-president sènior de Global Design Services – Hilton Worldwide

 • Maison Objet, París

  Aquesta obra ha estat destacada a l’esdeveniment internacional de Maison Objet, París, que va acollir al seu torn el lliurament de premis de tots els guanyadors del IIDA 2012 Global Excellence Awards.

  logomo


[sociable]

 Submit a Comment