Image Image Image Image Image

Serveis

Empresa

TC-Interiors fa rehabilitació i reformes de l’àmbit domèstic i comercial. En el sector domèstic estem especialitzats en la rehabilitació complerta d’apartaments i parcial de cuines i banys. Importem cuines italianes de primera qualitat. En el sector comercial estem especialitzats en solucions d’il•luminació atmosfèrica i en l’execució d’obres amb horaris complexos i curts terminis d’entrega.

TC-Interiors disposa d’una botiga oberta al públic, amb mobiliari i multitud de materials i accessoris per a tota classe de projectes.

serveis

Serveis

 • “La qualitat importa perquè ha de durar”

  TC-Interiors és distribuïdor oficial de varies cases italianes de cuines i banys. Mobles ignífugs i hidròfugs, de qualitat i amb garantia de 5 anys, a preus econòmics. Creiem fermament en la qualitat i apostem per cuines que duren mes d’una generació. Els nostres clients saben que aquí compren mobiliari resistent a incidències amb l’aigua o el foc, i a l’ús intensiu de la cuina. No creiem en l’estalvi de les prestacions dels materials per economitzar, perquè sabem que la seguretat i durabilitat dels nostres productes va per damunt de tot. Les nostres cuines respecten el medi ambient i la salut. Es fabriquen en material 100% reciclat i es fa servir panell de fusta de baixa emissió de formaldehid (classe e1).

  La fabrica compleix el reglament Reach i forma part del “Consorzio italiano del Pannello Ecologico”. La línia de producció s’alimenta d’energia neta, 600kW/h produïts mitjançant plaques fotovoltaiques, aconseguint així un impacte ambiental zero. És important que la cuina ofereixi garanties i recanvis, per aquesta raó les nostres marques ofereixen seguretat als nostres clients, avui i passats 15 anys. Parlem de grans fàbriques amb molta experiència en l’àmbit internacional i que poden treballar a preus molt competitius. Disposem de totes les marques d’electrodomèstics i del personal adequat per a la reforma de qualsevol cuina o bany.

 • “una visió diferent, un vestit fet a mida”

  En el sector domèstic estem especialitzats en la rehabilitació complerta d’apartaments que el client hagi adquirit per a reformar, ja siguin antigues oficines o una antic habitatge que es vol reformar. Dissenyem una nova distribució d’espais a mida per al seu nou usuari. Treballem els detalls i els acabats en la clau d’estil que l’usuari precisi, ja sigui clàssic o contemporani. Fem il•luminació i mobiliari, únic, i a mida. L’equip de disseny esta dirigit per un arquitecte, una interiorista i diversos col•laboradors experts en il•luminació o arts.

  Oferim un interlocutor, únic, que assumeix la responsabilitat i respon de la totalitat de la obra, per evitar així malentesos entre diferents agents. Gaudim de la distribució directa de fabrica, tan de mobiliari i materials nacionals, com francesos o italians. També disposem d’un equip industrial propi per a minimitzar costos intermedis als nostres clients. La nostra obra ha estat publicada a Maison & Object 2013, París, i premiada el 2012 per l’IIDA, International Interior Design Association, de Chicago. • “rendibilitat, professionalitat i velocitat d’execució”

  En el sector comercial estem especialitzats en solucions altament rendibles, d’acabats resistents i de baix cost, en horaris complexos i amb curts terminis d’entrega. Els nostres punts forts son les solucions d’il•luminació atmosfèrica i el disseny d’una imatge que potencií l’objectiu que planteja el local.

  Disposem tant d’un equip sencer de projectistes, interioristes i experts en il•luminació com d’un eficient equip de operaris d’obra. Els materials els obtenim nosaltres directament de fàbrica amb l’objectiu de minimitzar el cost als nostres clients. Oferim també la possibilitat de tramitar llicències d’activitat.


 • “comunicació, la base de nostra gestió”

  TC-Interiors està especialitzada en l’execució d’obres d’arquitectes o interioristes, que busquen una execució professional i fidel dels seus projectes, garantim comunicació amb personal qualificat (arquitecte-arquitecte) per a no perdre cap detall del projecte i una direcció d’obra diària, així com estrictes terminis d’entrega.

  Entre els arquitectes que han confiat en nosaltres s’hi troba Alex Giménez, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya.